Vendégkönyv

4.7 / 5 - Kiváló
Pontszám 114 értékelés alapján
Részletes értékelés
  • Tisztaság: 4.8
  • Kényelem: 4.6
  • Felszereltség: 4.6
  • Szolgáltatások: 4.6
  • Személyzet: 4.8
  • Ár-érték arány: 4.6
... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...
Erich Parzefall
08.09.2016
Baráti társaság
5 / 5
LIA
05.09.2016
Baráti társaság
4.9 / 5
Anonymous
29.08.2016
Család nagyobb gyermekekkel
4.5 / 5
Oldřich Hrbacek
29.08.2016
Család nagyobb gyermekekkel
4.5 / 5
Anonymous
23.08.2016
Baráti társaság
3.9 / 5
... | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ...

APARTMAN FOGLALÁS

Érkezés:
Távozás:
Fő részére   

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

CÍM: 9582 Latschach/Oberaichwald (Ausztria), Aussichtsweg 21.
GPS: 46.562626, 13.925390
Alpe-Adria Apartman – Megvásárolható Apartmanok Ausztriában

Adatvédelmi nyilatkozat - Hírlevél

E-mail címe megadásával Ön feliratkozik, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait az Alpe-Adria Apartmanház nyilvántartásba vegye és kezelje az Adatvédelmi törvény előírásai szerint az Alpe-Adria Apartmanházat érintő jövőbeni kedvezményes ajánlatokról és újdonságokról való tájékoztatás céljából.

Az adatbázisba került adatok harmadik személyeknek nem adhatók át.

A feliratkozással Ön kijelenti és tudomásul veszi, hogy adatszolgáltatása önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adja, melyet írásban bármikor visszavonhat (info@alpe-adria.hu)!

Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás a foglaló összeg beérkezésének visszajelzésekor tekinthető végérvényesnek, kivéve ha a Bankkártya adatok megadása* lehetőséget választotta!

*Ez esetben az Alpe-Adria Aparmanház fenntartja a hitelkártya előzetes, még érkezés előtti zárolásának jogát.
Nincs foglalási vagy hitelkártya-használati díj! 

Lemondás vagy módosítás:
Ön ingyenesen lemondhatja a foglalást az érkezést megelőző 14 napig. Önnek fel lesz számítva a teljes ár, ha lemondja a foglalást az érkezést megelőző 14 napon belül. Ha nem jelenik meg, Önnek fel lesz számítva a teljes ár.

A fennmaradó összeg (beleértve az extra költségeket, mint a helyi adó, végtakarítás stb.) a szállás elfoglalásakor fizetendő.

Az árak az általános forgalmi adót (ÁFA) IGEN, az idegenforgalmi adót (helyi adó) azonban NEM tartalmazzák. Idegenforgalmi adót, melynek mértéke szezonálisan változó, 18 év alatti vendégeknek nem kell fizetni.

Az árak irányárak, a változtatás jogát fenntartjuk.

Csomagos foglalásra vonatkozó (extra) feltételek:
- Amennyiben éjhosszabbítás lehetőségével él (azaz több éjszakára foglal, mint amennyit a csomag tartalmaz), illetve ha feláras a csomag, szükséges megadni Bankkártya adatait a foglalás bebiztosítása végett!
Ez esetben az Alpe-Adria Aparmanház fenntartja a hitelkártya előzetes, még érkezés előtti zárolásának jogát.
Nincs foglalási vagy hitelkártya-használati díj! 
- A foglalás lemondásával a csomag nem kerül törlésre, később (más időpontban is) felhasználható!
- A csomag átruházható más személyre, de nem áll módunkban visszavásárolni!
- A csomag a vásárlás napjától számítva egy évig érvényes. Amennyiben a csomagleírásban megadott időtartományon kívüli időpontban szeretné felhasználni, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kapcsolattartóval!


A foglalás elküldésével a vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadta, a szolgáltatások ellenértékét megfizeti.

Figyelem! Fontos! 
European Bike Week idején 1-3 éjszakás foglalásnál 4 éjszaka árát kell megfizetni.

Az apartmant 15 és 21 óra között lehet elfoglalni, és utazás napján 8 és 10 óra között kell elhagyni. Ettől eltérő időpontok előzetesen külön egyeztetést igényelnek!


Utoljára módosítva: 2018.12.08.

Házirend

Köszöntjük Kedves Vendégeinket az Alpe-Adria Apartmanházban!

Kérjük, olvassák el figyelmesen a Házirendet, és tartsák be az abban foglaltakat annak érdekében, hogy mindenki zavartalanul élvezhesse az apartmanház szolgáltatásait, és a lehető legnagyobb megelégedéssel töltse szabadidejét.

- Az apartmanjuk elfoglalása után ismerkedjenek meg a belső helyiségekkel, a berendezési tárgyakkal és eszközökkel. Kérjük, hogy tekintsék át az egyes apartmanokhoz tartozó berendezés– és eszközleltárt! Legyenek szívesek a listán szereplő eszközöket, tárgyakat rendeltetésszerűen használni, épségüket, működőképességüket, tisztaságukat megőrizni, hogy az Önök után következő további vendégeink is használhassák azokat!

- Kérjük, hogy csak az apartmanházhoz tartozó gépjárműbeállót vagy parkolóhelyet használják! Figyeljék az apartman számával megegyező számozást a fedett parkolók esetében! Természetesen minden apartmanhoz tartozik parkolóhely, tehát minden gépjárművel érkező Kedves Vendégünknek lehetősége van parkolni közvetlenül az apartmanház körül. 

- Az apartmanházban dohányozni TILOS! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szabad, kérjük a tiltó/megengedő táblák figyelembe vételét! Kérjük, mellőzzék a dohányzást és a nyílt láng használatát az apartmanokhoz tartozó erkélyeken is!

- Háziállat csak abba az apartmanba vihető be, amelynek tulajdonosai ehhez előzetesen hozzájárultak. Kérjük, gondoljanak azokra a vendégekre is, akik allergiásak az állati szőrzetre, tehát nem pusztán higiéniai kérdésről van szó. A következő apartmanok esetében egyáltalán nincs lehetőség háziállat fogadására, beengedésére: TOP 3, TOP 16, TOP 17A.

- Kérjük vendégeinket, hogy folyamatosan tartsák tisztán az apartmant, használják az apartmanokban található tisztító eszközöket. A higiéniai szempontok miatt különösen a konyhák, a fürdőszobák és a WC-k napi takarítása mindenképpen elvárt!

- Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a WC-k és a lefolyók ne duguljanak el az apartman használata során! Ne dobjanak pelenkát, nedves törlőkendőt, egészségügyi betétet, tampont és hasonló tárgyakat a WC-be, gyűjtsék ezeket a kisebb méretű, külön erre a célra elhelyezett szemetes edényekben.

- A távozó vendégek ne hagyjanak a hűtőszekrényben vagy az apartmanon belül bárhol ételt, szemetet, saját használati tárgyakat! Kérjük, hogy a berendezés– és eszközleltárban felsoroltakon kívül maradéktalanul ürítsék ki maguk után az apartmant!

- Az apartmanban szennyezett ruhában (beleértve a lábbelit is) tartózkodni, az ágyakra, garnitúrára leülni, lefeküdni nem szabad!

- Az erkélyekről kihajolni, azokról bármit ledobni szigorúan tilos és veszélyes! Az erkélyeken és az apartmanokban ne hagyjanak felnőtt felügyelete nélkül kisgyermekeket!

- Az ágyneműhuzatok, törölközők és a kádkilépő cseréje 7 éjszaka után történik. Az apartmanház tulajdonosai és üzemeltetői fontosnak tartják a természeti környezet megóvását, a vizek tisztaságának megőrzését, amellyel bizonyára Önök is egyetértenek.

- Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön által választott apartmanház pihenőövezetben helyezkedik el, amelyben minden állandó és ideiglenes lakó fokozottan gondoskodik a nyugalom megőrzéséről. Ennek megfelelően az előtérben, a folyosókon, a wellness részlegben, az apartmanok erkélyein és az udvarban kérjük, ne hangoskodjanak, mivel az zavarja más vendégek nyugalmát, pihenését! A késői órákban érkező vendégek csendben foglalják el az apartmanjukat!

- A szállást az érkezés napján 15:00 és 19:00 h között kérjük elfoglalni, egyéb esetben az érkezés előtt előzetes egyeztetés szükséges!

- Érkezéskor a vendég köteles apartmanonként egy éjszaka árának megfelelő összegű kauciót fizetni, amelyet a távozáskor visszakap, amennyiben mindent rendben hagyott maga után! Az apartmanház üzemeltetőjének képviselője jogosult közvetlenül távozás előtt az apartmant, annak berendezési tárgyait tételesen ellenőrizni.

- Távozáskor az apartmant tisztán, hiánytalanul és rendben kell átadni. Amennyiben szennyezés, rongálás vagy tárgyak, eszközök hiánya merül fel, abban az esetben az üzemeltető képviselője jogosult jegyzőkönyv felvételére, a kár vagy hiány becslésére, és ennek alapján a kaució összegének teljes vagy részleges visszatartására.

- Amennyiben távozáskor a kaució mértékén felüli kártérítés igénye merülne fel, akkor az üzemeltető képviselője jogosult a becsült kár alapján a kár megtérítésére vonatkozóan az érintett bérlővel megegyezést kezdeményezni jegyzőkönyv alapján. Abban az esetben, amennyiben az üzemeltető képviselője és az érintett bérlő nem jutnának egyezségre, akkor az üzemeltető képviselője hatósági eljárást kezdeményez.

- A szállást a távozás napján 8:00 és 10:00 h között kérjük elhagyni, egyéb esetben a távozás előtt előzetes egyeztetés szükséges!

- A szállásdíj foglalón felüli részének kifizetésére legkésőbb az apartmanház elhagyását megelőzően sort kell keríteni.

- Kérjük, hogy a hulladékot az alábbi módon gyűjtsék/szeparálják: vegyes (konyhai) szemét, bio-szemét (ételmaradék, zöldség stb.), műanyag, papír, fém és üveg. Külön kuka (kivéve a fémet és az üveget) áll rendelkezésre a fedett gépjárműbeállók mellett a különböző típusú hulladékok összegyűjtésére. A fém és üveghulladékok elhelyezésére külön gyűjtők szolgálnak, amelyek a főbejárat mellett találhatóak! Minden hulladéktároló egységnek más a színe, a bele való szemét megnevezése/összetétele pedig fel van rajtuk/felettük tüntetve! Kérjük a megfelelő helyre dobja a szemetet! Az apartmanokban a bio-szemétnek (zöld zacskó) és a műanyag flakonoknak (sárga zsák) zsákokat biztosítunk, így nem szükséges egyesével lehordani azokat. A hulladék nem megfelelően való gyűjtéséért az önkormányzat extra költséget számol fel.

Köszönjük együttműködésüket!

Biztosak vagyunk benne, hogy a Házirendben foglaltakkal Önök is egyetértenek, hiszen azok az Önök nyugodt, kényelmes, zavartalan pihenését hivatottak biztosítani.

Kívánjuk, hogy sok kellemes élményben legyen részük itt tartózkodásuk alatt és reméljük, hogy visszatérő vendégként újból üdvözölhetjük Önöket!

az apartmanház tulajdonosai és üzemeltetői

Adatvédelmi nyilatkozat

Nagyra értékeljük online foglalásával az apartmanház iránt tanúsított bizalmát. Ennek megfelelően személyes adatainak titkosságára különös hangsúlyt fektetünk.
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával hozzájárul, hogy az alpe-adria-apartmanhaz.hu felhasználja az adatait az alábbi célokra:

1. Foglalás a weboldalon keresztül.

2. Értesítés az érdekes ajánlatokról (kizárólag az Ön beleegyezésével). Lásd hírlevélre való feliratkozás.

3. Adatait az alpe-adria-apartmanhaz.hu ellen intézett csalás vagy illegális tevékenység felderítésére is felhasználhatjuk.

4. Az alpe-adria-apartmanhaz.hu a következő személyes adatokat gyűjti össze:
- név,
- cím,
- e-mail cím,
- telefonszám(ok),
- bankkártya/hitelkártya adatok,
- valamint adott esetben foglalási és egyéb a foglalással kapcsolatos preferenciák.

Ezek az adatok a foglalása feldolgozásához és véglegesítéséhez szükségesek.

5. Az alpe-adria-apartmanhaz.hu további adatokat is gyűjthet, mint az IP cím, böngésző típusa, internetszolgáltató (ISP), egyedi eszköz azonosító, operációs rendszer stb.. Ezek az adatok nem szolgálnak azonosításra és/vagy névtelenek, és nem számítanak személyes adatnak. Ilyen esetekben az adatokat az Európai Adatvédelmi jogszabálynak megfelelően dolgozzuk fel.

6. Személyes adait megoszthatjuk a kormánnyal vagy egyéb eljáró hatósággal, amennyiben a jogszabály, jogi eljárás, bűnügyi nyomozás, bírósági határozat vagy idézés úgy rendelkezik. A alpe-adria-apartmanhaz.hu bűnmegelőzés, bűnfelderítés és bűnfelszámolás eseteiben is kiszolgáltathatja adatait, amennyiben azok létfontosságúak az előbb említettek lefolytatásához.

7. Az alpe-adria-apartmanhaz.hu szigorú biztonságpolitikát folytat a személyes adatokkal való visszaélés és az adatokhoz való jogtalan hozzáférés ellen, az európai adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően.

8. Kizárólag azok a személyek férnek hozzá a vendégek személyes adataihoz, akinek a munkájához ez elengedhetetlen, és ez a jogosultság erősen korlátozott.

 

Minden esetben fenntartjuk a jogot, hogy módosítsuk az adatvédelmi nyilatkozatot.

Utolsó módosítás: 2018. április 22.